12 november 2008

Maken bloggar - Dubbelseger skall alltid firas med tårta!


Äldste sonen älskar kalas och han älskar tårtor, ballonger och allt annat som gör att det känns lite festligt. Igår fanns det något att fira å vi passade på. Mamma och Pappa hade vunnit "kvantumserien" - en lokal terränlöpningstävling som jag varit trogen i många år men bara en gång tidigare lyckats vinna (för 8 år sedan). Konkurrensen i damklassen var i år sämre än vanligt men Lenas bästa tid på 22.25 är det inget att skämmas för, tvärtom. Tårtan bakades av en före start segerviss Pappa och tårtspecialisten Oscar. Idag är man hemma förVAB då båda barnen åkt på ögoninfektion.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till segern - båda två!

MarathonMia sa...

Man ska stoppa tårtan i munnen - inte i ögonen ;-)

Grattis till segrarna! Låter grymt kul att dela intresse och framgångar!

Anna sa...

Stort grattis. Håller med Marathonmia,kul att båda har löpning som intresse. Jag försöker dra ut min sambo titt som tätt men det har varit dåligt med deltagandet från hans sida...

Tröskelkungen sa...

Tack för gratulationer allihop.
Jo vi har fattat att det är grymt bra att dela intresse med sin respektive. Just nu är vi lika galna löpare båda två vilket är bra. Värre var det då Lena försökte tycka om att golfa för min skull då egentligen bara jag var besatt av den förföriska sporten. Minns fortfarande den mörka blicken i min frus ögon efter att jag direkt orsakat duffen i backen genom att ha tipsat om fel korrigering från föregående sving.. Nä löpning är lättare helt enkelt.

MarathonMia sa...

Golf orsakar skilsmässor. Löpning är kärlek.

Lena sa...

Tack Bureborn!
MaratonMia - Löpning är Kärlek!
Anna - lycka till med utdragandet!
Tröskelkungen - som MarathonMia säger, golf är skilsmässa, även om vi bor 50 meter från banan;)