2 juni 2009

San Diego - nu börjar det likna något

Har nu avverkat Santa Monica, LA och Santa Barbara och befinner mig nu i San Diego och det är nu som det börjar hända saker. Allt blir liksom trevligare på något sätt. Åter igen dags för morgonjogg, möter ännu fler löpare här. Några löper med stapplande steg, för det var ett marathon som gick av stapeln här i San Diego igår. Marathonen förföljer mig, först i LA och nu här. Är det något som jag borde fatta...

Här börjar dagens morgonjobb, 7 underbara km

Jepp, tävlingsskorna är med här i CA även om det "bara" används till träning
Skulle faktiskt kunna tänka mig att bo i San Diego. Det är ju inte Sydney som hade varit förstavalet om man hade "varit tvungen" att flytta utomlands, men San Diego skulle funka.

Kan även meddela att funktionskläder inte slagit i San Diego heller. They do not know what they are missing. Generellt så är löparna mindre tekniska här, det är färre Garmin/pulsklockor här osv. Dock är det mycket ipods, fluffiga shorts, bomullsT.

Det mest märkliga under morgonturen var dock kvinnan som åkte rollerblades... med sin gråa pappegoja på sin vänstra axel.
Nu börjar klockan passerat midnatt, så jag avslutar med en blid från mitt fönster...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ser rätt skönt ut måste jag säga...

Dunceor sa...

Jag har en kompis som bodde i USA ett år (i Austin,TX) men han sa också att San Diego var helt klart en stad han hade kunnat tänka sig att flytta till.

Själv väljer jag nog just Austin,TX om jag skulle flytta någonstans i USA (eller Boston).

Skönt du kan springa på i alla fall!

Snorkkis sa...

Håller med Dunceor - skönt att du kan springa igen!

Och alltså - vilken utsikt! Underbart foto!

Anna (Orka mera) sa...

Wow! Där hade jag också kunnat tänka mig att vara :) . Fast med bomullströjor vetesjutton....

Anonym sa...

Hittade nyss din blogg som verkade intressant. Men jag har försökt leta efter vem du egentligen är? Varför reser du så mycket, vad jobbar du med och vad har du för mål? La till din blogg i favisarna.

Sara sa...

kul att följa dina observationer!!!! :-) hoppas på många resor i framtiden, så får vi veta lite mer. fast miami behöver du inte åka till, jag har redan checkat läget här (man springer oftast utan t-shirt här... ja, inte om man är tjej då kanske...). :-) kul att höra att alla kroppsdelar börjat funka också!

Karin sa...

San Diego är nice! Jag sprang det där marathonet 2007, San Diego RockNRoll Marathon. Mitt första, och vad kul det var! USA är ett grymt löparland, kul tävlingar, härlig stämning, även om de har förkärlek till bomullströjor ;)