31 maj 2009

Morgonjogg i Santa Barbara

Dagens morgonjogg resulterade i följande:

22 kvinnliga löpare, 6 manliga, en mängd hundpromenerare och jag.
1 garminlöpare (jag) och de förbluffande många springer i bomullsT...

Passerade ett hundratal palmer, hus som kostar mer än vad många har råd med och en och annan cyklist. SB är lite av ett cykelställe, eftersom Lance Armstrong tränar här. Kan förstå varför, backarna i bergen ger nog även honom träning.


Jag vet att jag ser döende ut, men jag avslutade med 1500 meter på bana inne på Santa Barbara CC anläggning. Sedan att farten ändå är lägre på de 1500 meterna i snitt mot vad jag brukar ha på tävling över 10 km låter vi vara osagt.

Men det blev 9 km löpning (4 fler än tillåtet, ops), Men det kändes ganska bra idag. Faktiskt den bästa löpdagen (smärtmässigt) på ett halvår. Så känner ni det nog inte, ni marathonlöpare (och marathonbrytare)

7 kommentarer:

Tröskelkungen sa...

Hrmpf maratonbrytare....

Skönt att du fick till ett pass och ännu mer glädjande var budskapet om skadeläget!
Puss
//Marathonbrytaren

Anna (Orka mera) sa...

Skönt att det kändes bättre! Låter härligt att springa på andra sidan jorden! Men Stockholm var också fint :) Och varmt...

Anna sa...

Skönt att höra att du inte har ont när du springer. Ibland måste man bara få springa på och skita i vad som är tillåtet och inte.

Anonym sa...

Har inte gemene amerikan fattat det med funktionsmaterial ännu kanske? Eller vad tror du?

Anonym sa...

Nää du ser inte alls trött ut tycker jag. Intressant med bomullströjorna. Har nog missat det där med funktionströjorna, för jag tränar alltid med en vit vanlig t-shirt av typen 3 för 100 kr, av den enkla anledningen att när jag var yngre fanns det knappt några funktionströjor, förutom de tunna orienteringskläder man hade. Gamla vanor sitter i..

Snorkkis sa...

Skönt att det kändes bättre med löpningen nu! Var det någon grupp du sprang med, eller räknade du dem du såg? Ses i startfållan nästa maj!

Lena sa...

Tröskelkungen - jepp, nice!
Anna - du sprang fantastiskt bra i värmen. Grattis igen!
Anna - ibland måste man få vara rebell.
Marathonjohan- det verkar inte som att de har fattat grejen med funktionsmaterial över huvud taget. Konstigt, med tanke på att alla stora brands finns här. Min amerikanska kollega hävdar att det beror på snålhet just när det gäller träningskläder. Jag tror mer att det beror på att bomull verkar vara den amerikanska kostymen.
Medeldist - OL blusar var aldrig kul. Skavande nylon. Blä... Men med superställ under, då kunde det funka!
Snorkfröken - vi kanske ses på startlinjen nästa år;)