3 juli 2009

Kanske ingen bra start på semestern...

15.05 Klockar ut på jobbet, för att gå på 5 veckors semester (längsta någonsin)
15.40 Hämtar vi barnen på förskolan.
16.29 Handlat mat
17.02 Middagen står på bordet, vinet är i glasen. Semestern har börjat - i morgon blir det Strömstadsmilen (för Tröskelkungen).
17.05 Konstaterar vattkoppor på äldste sonen.
17.10 Ringer och ställer in weekenden i Strömstad (de goda vännerna har en ettårig son...)

Jaha, så var det med det... Eller... Man kan ju åka Strömstad över dagen, det är ju bara 16 mil och något ska man ju göra.

Det verkar som grabbarna tycker att livet är ok. Sjukt mycket godis (ja, det är det som det är i Memoryboxen) och chips. Äldste sonen tycker för övrigt att vi ska ta fram granen också...

9 kommentarer:

Katarina M-I sa...

Det konstiga är att man aldrig lär sig heller, man blir ju lika förvånad varje gång man måste ställa in pga sjuka små.
Eller så beror det på att man är genetiskt programerad att tänka positivt:)

Och något ska man ju göra, hoppas ni kommer iväg ändå!

Snorkkis sa...

Ah, typiskt. Men det är väl smidigare ju mindre killarna är då de har vattkoppor? Hoppas ni har en bra helg i alla fall, och semestern är ju lång! (Inte fram till jul dock)

Anna sa...

Men faaaaan vad trsit. Hoppas sonen kryar på sig och hoppas ni kommer iväg om så bara över dagen. Tids nog är jag också där. 5 veckors semester är inget man gråter över. Ni har ju all tid i världen till era vänner!

Anna sa...

För övrigt en grymt söt bild på era söner.

Magdalena sa...

Vi väntar vattkoppor hos den yngste just nu, en kompis som var här förra veckan har just fått. Din äldsta är som vår 5 -åring - han älskar jul och snö, går gärna i tomtepyjamas året runt och har en speciellt kalender där han kryssar bort dagar kvar till jul!

Anonym sa...

Trist på planeringen, men en ljuspunkt kan väl vara att barnen (för jag antar att det smittar) får vattkoppor tidigt. Själv hade jag det när jag var 13-14 tror jag och det var jobbigt... Travlig semester

Patrik Engström sa...

Ok, försöker lite lite fördelar och pepp med vattkopporna. Kan det inte vara att ni slipper VABBA som dårar? Vattkoppor brukar väl innebär minst 1 - 1.5 vecka med vård av sjukt barn... Men som sagt, trist med Strömstad.

Anonym sa...

Såg i resultaten från Strömstad att Tröskelkungen gjorde en grym insats. Ser fram emot att läsa kommentarer till loppet på hans blogg. Tyvärr tillåter han inte anonyma inlägg...

MarathonMia sa...

oh - vilka gullungar! Strömstad står kvar - ni kan åka dit senare :)