13 mars 2009

Om man har en blogg

... då är tanken att man kanske ska updatera den. Om man har en träningsblogg och inte tränar, ja, då finns det sonika inte mycket att delge.

Men nu tar jag små snubblande steg framåt. På baklårsfronten inget nytt. Benhinneproblematiken är troligtvis en följd av att jag numera springer mer på framfoten (för att "spara" baklåret). Suck...

Den sex veckor långa ickelöpningsperioden har i alla fall tagit slut och debuten med löparskor utomhus blev i lördags. En överviktig bankdirektör med ickebonus springer fortare än vad jag gör nu. Att man kunde falla så djupt, så fort...

Så för att pigga upp mig själv (och er andra) så delger jag er denna bild från Brisbanes flygplats.

Australiensisk blygsamhet...

8 kommentarer:

Dunceor sa...

Förvisso brukar man ju säga att framfotslöpning ska skona benhinnorna mer men jag håller nog inte riktigt med där (även om jag inte har några såna problem). Mina småproblem ordnade upp sig fort, synd inte dina gjordes det. Du får försöka alternativträna och hålla igång på andra sätt.

Lena sa...

Dunceor - I mitt fall var framfotalöpningen omedveten, men ett skolat öga såg förändringen i steget. Skönt att du är på banan i alla fall;)

Katarina M-I sa...

Långsiktiga mål är nog hemligheten för oss med små barn och krånglande kroppar. Mitt mål ligger 6 år frammåt:) Eller så är det bara fegt.
Äh, i vilket fall, det viktigaste, välkommen tillbaka på banan!

Anna sa...

Lena, härligt att se dig i blogvärlden igen. Och jag springer gärna med dig på måndag.

Snorkkis sa...

Härligt att du är tillbaka! Hoppas att alla "skavanker" läkt nu. Och rätta touchen och rytmen brukar komma tillbaka ganska snabbt; det märkte jag efter min "ligga-lågt med löpningen" period i november-december.

Anna sa...

Lena, jag kan tyvärr inte springa med dig ikväll. Jag mår fortfarande dåligt och ska koncentrera mig på att försöka ta mig igenom arbetsdagen till att börja med. Jag tycker att det är jättetråkigt att vi inte kan träffas och ta vår runda. Hoppas du kommer ut i Malmökvällen ändå, det är alltid lätt att hitta till Pildammarna. Hoppas du nu läser din blog.
Kram Anna

Spring-Therese sa...

Hejsan!
Kikar in på din blogg emellanåt och delar din passion för löpning. Har inte uppdaterat mig helt på skadeproblematiken. Men vet hur himla trist det känns att inte få flyga fram i löparskor. Har du varit hos någon naprapat? Jag känner till en himla bra en som hjälpt mig vid två olika skadetillfällen och lyckats ge mig svar på problemet samt lösa det. Kan vara värt att testa. Tid kan bokas på: http://www.ryggakuten.com/tidsbestallning Och han heter Patrick Larsson och är riktigt duktig på det han gör. Blev själv rekommenderad att gå till honom för två år sedan.

Sköt om dig och hoppas att du springer fullt snart!
Therese

Anonym sa...

Du kommer igång i precis rätt tid, nu kommer våren och det är ju egentligen då man ska springa.
Välkommen tillbaka!